Aangereden door een auto

Aangereden door een auto

Als u wordt aangereden door een auto, is de kans op letselschade groot. In veel gevallen heeft u recht op schadevergoeding, die u gratis door ons kunt laten verhalen. Maar hoe zit het precies? Welke kosten kunnen worden verhaald? Wij leggen het uit.

Hoe bent u aangereden?

Als fietser

Als fietser

Vrijwel altijd recht op schadevergoeding, ook bij eigen schuld. Onder de 14 jaar: altijd recht op 100% schadevergoeding.

Lees meer

Als voetganger

Als voetganger

Minimaal 50% schadevergoeding bij een aanrijding, zelfs bij een eigen verkeersfout. 13 jaar of jonger? Altijd 100% schadevergoeding.

Lees meer

Als bestuurder of passagier

Als bestuurder of passagier

Als passagier altijd recht op 100% schadevergoeding. Iemand anders schuldig? Ook als bestuurder vrijwel altijd recht op schadevergoeding.

Lees meer

Als elektrische fietser

Als elektrische fietser

Is uw fiets begrensd op (max.) 25 km/u? Ook bij een ongeluk door eigen schuld vrijwel altijd recht op schadevergoeding.

Lees meer

Gratis juridische hulp bij het verhalen van uw schade?

Gratis juridische hulp bij het verhalen van uw schade?

Aangereden door een auto? Wij helpen u graag en reageren snel!

Welke kosten kan ik laten verhalen als ik ben aangereden door een auto?

Wanneer u bent aangereden door een auto, lopen de kosten al snel hoog op. Naast de materiële schade zoals een kapotte smartphone of schade aan uw voertuig, geldt dit zeker voor de letselschade die u oploopt als u door een auto wordt aangereden. Deze kosten kunt u gratis door ons laten verhalen. 

Verzamel gegevens van de tegenpartij

Vraag na een aanrijding altijd de gegevens van de tegenpartij en indien mogelijk van getuigen. Schrijf ook het kenteken op of laat dit voor u opschrijven en verzamel extra bewijsmateriaal zoals foto’s van de schade. Dit helpt ons bij het verhalen van uw schadevergoeding. Is de dader doorgereden? Stel dan ook de politie op de hoogte en probeer binnen 14 dagen de gegevens van de dader te achterhalen (bijvoorbeeld door een getuigenverklaring te regelen). Dan kunnen wij u beter van dienst zijn.

Aanrijding tijdje terug? Laat uw schadevergoeding alsnog verhalen

Bent u niet recent, maar een tijdje terug aangereden door een auto? U kunt alsnog uw schade bij ons melden. Wettelijk gezien kan dit tot 5 jaar terug. Extra belangrijk is dat u gegevens van de tegenpartij en bewijsmateriaal heeft verzameld. Dit kan ons helpen om alsnog uw schadevergoeding voor u te kunnen verhalen.

Hoe kunnen wij gratis uw letselschade verhalen?

Wij bieden gratis juridische hulp. Niet alleen het eerste inventarisatiegesprek is gratis. Ook verhalen wij uw schadevergoeding kosteloos voor u als u bent aangereden door een auto. Dit komt omdat wij onze kosten verhalen op de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij. Dit heeft geen invloed op uw schadevergoeding. Het enige wat u hoeft te doen, is online uw schade melden en wij zorgen voor de rest.

In 4 stappen uw schadevergoeding

1. Meld uw letselschade

1. Meld uw letselschade

Uw letselschade kan u telefonisch of online melden. Kies de manier die u prettig vindt. Uw melding is altijd vrijblijvend!

2. Onderzoek naar de toedracht

2. Onderzoek naar de toedracht

Wij checken op basis van de beschikbare informatie wie verantwoordelijk is voor het ongeval. Deze check is uiteraard gratis!

3. Aansprakelijk stellen

3. Aansprakelijk stellen

Schatten wij in dat uw schade verhaalbaar is? Dan stellen wij de andere partij aansprakelijk. Ook onze behandeling kost u niets!

4. Ontvang uw vergoeding

4. Ontvang uw vergoeding

Samen met u brengen wij de gevolgen van het ongeval in kaart. Vervolgens claimen wij namens u een passende letselschadevergoeding.

 
Klanten zeer tevreden

Klanten zeer tevreden

Door de jaren heen hebben we veel mensen geholpen aan een passende schadevergoeding.

Bekijk ervaringen

Gratis juridische hulp?


Neem contact op