Blog

Blog

De laatste blogs

Wat speelt er in het nieuws omtrent letselschade? Lees het in onze blog!

Kind op fiets aangereden door auto? 100% recht op schadevergoeding! - 16-9-2019

Er vallen ruim 2 keer zoveel verkeersslachtoffers onder scholieren na de zomervakantie, dan in het rest van het jaar! Vanaf welke leeftijd is het veilig voor kinderen om alleen naar school te fietsen? En welke rechten hebben kinderen bij een aanrijding? 

Fietsongeluk door een auto? 5x belangrijk om te weten! - 20-8-2019

Stel: u zit op de fiets en u wordt aangereden door een auto. Wat zijn dan uw rechten en wat is belangrijk om te doen?  We belichten 5 zaken die belangrijk zijn om te weten. 

Fietsongeluk: recente cijfers en recht op schadevergoeding! - 18-7-2019

In Nederland wordt veel gefietst! En er zijn plannen om dat alleen nog maar meer te stimuleren vanuit de overheid, zo maakte de Fietsbond bekend (juni, 2019). Dat is mooi, alleen zijn fietsers zeer kwetsbaar in het verkeer. Als er iets gebeurt, dan zijn er snel gewonden of erger. Hieronder duiken we in een paar fietsongevallencijfers. Ook laten we u zien dat u vrijwel altijd recht heeft op een schadevergoeding bij een fietsongeluk.

Zzp'ers fel tegen verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering - 11-6-2019

Er is veel commotie over het principeakkoord over pensioenen. Zzp’ers moeten zich straks verplicht verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid (aov). Maar zij zijn hier fel op tegen. Waarom? En moet een zzp’er altijd voor de kosten opdraaien bij arbeidsongeschiktheid?