Klantervaringen

Klantervaringen

Elke dag zetten wij ons in voor mensen die letsel hebben opgelopen door een ongeval, waar iemand anders verantwoordelijk voor is. Benieuwd hoe onze klanten ons beoordelen? Bekijk hieronder de ervaringen. Goed om te weten: wij plaatsen alleen beoordelingen van klanten die hier toestemming voor hebben gegeven. 

 

Irène uit Maarssen - 14 september 2021

★★★★★

Goede letselschade hulp! Snelle en eenvoudige manier van communiceren.

 

Petra uit Niezijl - 14 september 2021

★★★★★

Ik ben zeer netjes geholpen,
Bij vragen kreeg ik snel antwoord, en een luisterend oor .
Ik ben daardoor ook zeer tevreden. Bedankt voor alle hulp. 

 

Albert uit Krommenie - 14 september 2021

★★★★★

Snel contact opgenomen en perfect communicatie. 

 

Sandra - 11 september 2021

★★★★★

Fijn contact. Komt afspraken na en heeft alles keurig voor me geregeld. Ik heb er weinig werk aan gehad. Zeer goede service en heel blij mee. 

 

Marcia uit Den Haag - 6 september 2021

★★★★★

Eind vorig jaar heb ik een nare ongeluk gehad, waarbij mijn hand was gebroken. Ik ben zo ontzettend fijn en deskundig geholpen en de uitkomst is meer dan ik had verwacht. Echt top!

 

Thorwald uit Hooge Zwaluwe - 19 augustus 2021

★★★★★

Meer dan fantastisch!!!

 

Jeannette uit Amersfoort - 12 augustus 2021

★★★★★

uitstekend en deskundig

 

Marcia uit Den Haag - 9 augustus 2021

★★★★★

Zeer kundig en betrokken geholpen. Juist op een moment dat je zelf niet zo goed kunt handelen. Ik ben ontzettend tevreden. 

 

Ton uit Groningen - 20 juli 2021

★★★★★

Super behandeld

 

Bart uit Oirschot - 14 juli 2021

★★★★★

zeer snel en goed

 

Johan uit Beverwijk - 6 juli 2021

★★★★

prettig contact

 

Ahmet uit Rotterdam - 6 juli 2021

★★★★★

Alles gaat tot nu toe vlot

 

Viman uit Zoetermeer - 22 juni 2021

★★★★★

Bedankt voor alle hulp en lieve gesprekken die u met ons en namens ons hebt gevoerd.

 

Janny uit Hadinxveld-Giessendam - 10 mei 2021

★★★★★

Zeer duidelijk en betrokken.

 

Adrie uit Leerdam - 22 april 2021

★★★★★

Sinds de start medio oktober 2020, heeft u mijn schadeclaim vlot en correct afgehandeld zodat genoegdoening op 21 april 2021 heeft plaatsgevonden. Mijn complimenten.

 

Danny uit Enschede - 21 april 2021

★★★★★

Erg vriendelijk, komt afspraken na en leeft mee. Ik ben dan ook erg dankbaar en kijk terug op een prettige samenwerking. 

 

Elsbeth uit Leerdam - 20 april 2021

★★★★★

Zorgvuldige, vriendelijke en professionele ondersteuning. Steeds tijdige en zinvolle communicatie, ondanks dat dit soort trajecten meestal niet snel gaan. Geen verbeterpunten te bedenken. 

 

Dunja uit Den Haag - 13 april 2021

★★★★★

Mijn ervaring met de jurist die mij hielp, was de beste ervaring die ik ooit heb gehad aan de telefoon/ e-mail/behandeling. Echt een topper!

 

Patricia uit Roosendaal - 10 april 2021

★★★★☆

Vlotte en nette afwikkeling!

 

Eveline uit Delft - 8 april 2021

★★★★★

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de aangeboden hulp.

 

Peyvin uit Zoetermeer - 3 april 2021

★★★★★

Ik ben echt tevreden! De zaak van mijn dochter werd goed behandeld. Ik heb een goede ervaring bij ze gehad.

 

Jack uit Amsterdam - 11 maart 2021

★★★★★

De zaak is snel in behandeling genomen.

 

Rob uit Hoorn - 2 maart 2021

★★★★★

Super geregeld allemaal, persoonlijke benadering. Door de letselschadejurist is het top afgewikkeld! Ondanks alle narigheid, tevreden klant!

 

Gert uit Rijssen - 2 maart 2021

★★★★★

Hartstikke goed gegaan en niks te klagen.

 

Daniella uit Zoetmeer - 8 februari 2021

★★★★☆

Ik ben tevreden over hoe de zaak is opgelost. Geregeld zonder dat ik er veel gedoe van had. 

 

Samira uit Utrecht - 4 januari 2021

★★★★★

Mijn ervaring is zéér aangenaam. Echte toppers, snel en zeer geduldig. Mijn dank is groot!

 

Erik uit Waddinxveen - 30 december 2020

★★★★★

Snel schakelen, duidelijke info en erg behulpzaam en meelevend. Tot nu toe zeer tevreden.

 

Margriet Antoinette uit Dordrecht - 14 december 2020

★★★★★

Duidelijk in uitleg qua inhoud, aanbod ondersteuning, advies, begripvol, vriendelijk... was een fijn gesprek!

 

Carla uit Almere - 16 november 2020

★★★★★

Ben op een bijzonder vriendelijke wijze geholpen en was blij met het "meedenken" van alle opties die er waren om de schade vergoed te krijgen. Fantastisch!

 

Sanne uit Amsterdam - 6 november 2020

★★★★★

Fijn contact en communicatie. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor mijn verhaal en vervolgens goed meegedacht. Ik ben uiterst tevreden over de afhandeling van mijn zaak. Dankjewel!

 

Siebold uit Huizen - 29 oktober 2020

★★★★★

Hulpvaardig, deskundig en effectief.