vrouw schudt handen

Klantervaringen

Elke dag zetten wij ons in voor mensen die letsel hebben opgelopen door een ongeval, waar iemand anders verantwoordelijk voor is. Benieuwd hoe onze klanten ons beoordelen? Bekijk hieronder de ervaringen. Goed om te weten: wij plaatsen alleen beoordelingen van klanten die hier toestemming voor hebben gegeven. 

 

Monique uit Zwijndrecht - 6 januari 2022

★★★★★

Super fijn geholpen. Nooit geweten dat dit allemaal na een ongeluk allemaal gebeurd. Daarmee heeft de medewerker ons erg fijn geholpen. Bedankt daarvoor

 

Ruud uit Den Bosch - 3 januari 2022

★★★★

Tot nu toe goed. 

 

Roeland - 30 december 2021

★★★★★

Uitstekend

 

Laura - 6 december 2021

★★★★★

Super goed en netjes geholpen!

 

Mina uit Haarlem - 3 december 2021

★★★★★

Heel vriendelijk, behulpzaam en ze staan altijd klaar voor je! Echt een aanrader bedankt! 

 

Robin - 1 december 2021

★★★★★

Tot nu toe ben ik steeds snel en vriendelijk geholpen. 

 

Johhny uit Boxmeer - 28 november 2021

★★★★

Zeer tevreden en goed geholpen. 

 

Irma uit Beverwijk - 23 november 2021

★★★★

Duidelijke uitleg, goede communicatie. Ik ben via Promovendum doorverwezen, zelf zou ik niet aan letselschade gedacht hebben. Ik ben blij dat mijn belangen goed behartigd zijn. 

 

Diana uit Baarn - 9 november 2021

★★★★★

Super snelle reactie echt top. 

 

Wendy uit Apeldoorn - 3 november 2021

★★★★★

Wordt netjes geholpen

 

Dani uit Almelo - 31 oktober 2021

★★★★

Zeer snelle reactie  neem snel contact heel fijn om mee samen te werken

 

Abdelkrim uit Utrecht - 27 oktober 2021

★★★★

Goed contact met mw. Keij.
Zij pakt de zaak goed op en gaat gelijk aan de slag

Mijn complimenten.

 

Elise uit Soesterberg - 25 oktober 2021

★★★★★

Fantastisch afgehandeld en alle financiele zorg uit handen genomen. 

 

Marloes - 21 oktober 2021

★★★★★

Goed geholpen, zeer tevreden!

 

Harald - 13 oktober 2021

★★★★★

Duidelijk, snel, to the point

 

Fatima uit Amsterdam - 12 oktober 2021

★★★★★

Fijne ervaring, werd goed geholpen.

 

Myrthe uit Tiel - 11 oktober 2021

★★★★★

Heel fijn geholpen. 
De medewerker was heel betrokken en vriendelijk ze heeft altijd goede uitleg en informatie gegeven. Mijn complimenten,  ik ben meer dan Zeer tevreden. 

 

Daniël uit Houten - 7 oktober 2021

★★★★★

Van het begin tot het eind goed geholpen. Alles werd geregeld, zelfs als ik daar niet eens om vroeg. 

 

Peter uit Echt - 23 september 2021

★★★★★

Ik ben heel tevreden over uw persoonlijke afhandeling van de door mij geleden letselschade en het uit te keren bedrag! Ik ben nu een jaar verder en het gaat redelijk goed met mij! Wat mij vooral frappeerde was uw oprechte interesse in mijn verdere gezondheidstoestand. Die humane benadering heeft mij goed gedaan en ik ben weer vol vertrouwen voor de toekomst. Nogmaals vriendelijk bedankt voor alles en in mijn optiek bent u de ideale letseladvocaat! Gezondheid voor u en uw gezin gewenst. 

 

Lucia uit Tilburg - 23 september 2021

★★★★★

Ben erg goed geholpen door jullie mij dank daarvoor

 

Arie uit Heemskerk - 18 september 2021

★★★★

Het duurde erg lang voor het afgehandeld was.

 

Irène uit Maarssen - 14 september 2021

★★★★★

Goede letselschade hulp! Snelle en eenvoudige manier van communiceren.

 

Petra uit Niezijl - 14 september 2021

★★★★★

Ik ben zeer netjes geholpen,
Bij vragen kreeg ik snel antwoord, en een luisterend oor .
Ik ben daardoor ook zeer tevreden. Bedankt voor alle hulp. 

 

Albert uit Krommenie - 14 september 2021

★★★★★

Snel contact opgenomen en perfect communicatie. 

 

Sandra - 11 september 2021

★★★★★

Fijn contact. Komt afspraken na en heeft alles keurig voor me geregeld. Ik heb er weinig werk aan gehad. Zeer goede service en heel blij mee. 

 

Marcia uit Den Haag - 6 september 2021

★★★★★

Eind vorig jaar heb ik een nare ongeluk gehad, waarbij mijn hand was gebroken. Ik ben zo ontzettend fijn en deskundig geholpen en de uitkomst is meer dan ik had verwacht. Echt top!

 

Thorwald uit Hooge Zwaluwe - 19 augustus 2021

★★★★★

Meer dan fantastisch!!!

 

Jeannette uit Amersfoort - 12 augustus 2021

★★★★★

uitstekend en deskundig

 

Marcia uit Den Haag - 9 augustus 2021

★★★★★

Zeer kundig en betrokken geholpen. Juist op een moment dat je zelf niet zo goed kunt handelen. Ik ben ontzettend tevreden. 

 

Ton uit Groningen - 20 juli 2021

★★★★★

Super behandeld

 

Bart uit Oirschot - 14 juli 2021

★★★★★

zeer snel en goed

 

Johan uit Beverwijk - 6 juli 2021

★★★★

prettig contact

 

Ahmet uit Rotterdam - 6 juli 2021

★★★★★

Alles gaat tot nu toe vlot

 

Viman uit Zoetermeer - 22 juni 2021

★★★★★

Bedankt voor alle hulp en lieve gesprekken die u met ons en namens ons hebt gevoerd.

 

Janny uit Hadinxveld-Giessendam - 10 mei 2021

★★★★★

Zeer duidelijk en betrokken.

 

Adrie uit Leerdam - 22 april 2021

★★★★★

Sinds de start medio oktober 2020, heeft u mijn schadeclaim vlot en correct afgehandeld zodat genoegdoening op 21 april 2021 heeft plaatsgevonden. Mijn complimenten.

 

Danny uit Enschede - 21 april 2021

★★★★★

Erg vriendelijk, komt afspraken na en leeft mee. Ik ben dan ook erg dankbaar en kijk terug op een prettige samenwerking. 

 

Elsbeth uit Leerdam - 20 april 2021

★★★★★

Zorgvuldige, vriendelijke en professionele ondersteuning. Steeds tijdige en zinvolle communicatie, ondanks dat dit soort trajecten meestal niet snel gaan. Geen verbeterpunten te bedenken. 

 

Dunja uit Den Haag - 13 april 2021

★★★★★

Mijn ervaring met de jurist die mij hielp, was de beste ervaring die ik ooit heb gehad aan de telefoon/ e-mail/behandeling. Echt een topper!

 

Patricia uit Roosendaal - 10 april 2021

★★★★☆

Vlotte en nette afwikkeling!

 

Eveline uit Delft - 8 april 2021

★★★★★

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de aangeboden hulp.

 

Peyvin uit Zoetermeer - 3 april 2021

★★★★★

Ik ben echt tevreden! De zaak van mijn dochter werd goed behandeld. Ik heb een goede ervaring bij ze gehad.

 

Jack uit Amsterdam - 11 maart 2021

★★★★★

De zaak is snel in behandeling genomen.

 

Rob uit Hoorn - 2 maart 2021

★★★★★

Super geregeld allemaal, persoonlijke benadering. Door de letselschadejurist is het top afgewikkeld! Ondanks alle narigheid, tevreden klant!

 

Gert uit Rijssen - 2 maart 2021

★★★★★

Hartstikke goed gegaan en niks te klagen.

 

Daniella uit Zoetmeer - 8 februari 2021

★★★★☆

Ik ben tevreden over hoe de zaak is opgelost. Geregeld zonder dat ik er veel gedoe van had. 

 

Samira uit Utrecht - 4 januari 2021

★★★★★

Mijn ervaring is zéér aangenaam. Echte toppers, snel en zeer geduldig. Mijn dank is groot!

 

Erik uit Waddinxveen - 30 december 2020

★★★★★

Snel schakelen, duidelijke info en erg behulpzaam en meelevend. Tot nu toe zeer tevreden.

 

Margriet Antoinette uit Dordrecht - 14 december 2020

★★★★★

Duidelijk in uitleg qua inhoud, aanbod ondersteuning, advies, begripvol, vriendelijk... was een fijn gesprek!

 

Carla uit Almere - 16 november 2020

★★★★★

Ben op een bijzonder vriendelijke wijze geholpen en was blij met het "meedenken" van alle opties die er waren om de schade vergoed te krijgen. Fantastisch!

 

Sanne uit Amsterdam - 6 november 2020

★★★★★

Fijn contact en communicatie. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor mijn verhaal en vervolgens goed meegedacht. Ik ben uiterst tevreden over de afhandeling van mijn zaak. Dankjewel!

 

Siebold uit Huizen - 29 oktober 2020

★★★★★

Hulpvaardig, deskundig en effectief.

Daarom Letselhulpservice

  • Gratis juridische hulp
  • Vakkundige juristen
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Zeer tevreden klanten
  • Alle soorten letsel

Vragen over Letselhulpservice?

Neem contact op