vrouw schudt handen

Klantervaringen

Elke dag zetten wij ons in voor mensen die letsel hebben opgelopen door een ongeval, waar iemand anders verantwoordelijk voor is. Benieuwd hoe onze klanten ons beoordelen? Bekijk hieronder de ervaringen. Goed om te weten: wij plaatsen alleen beoordelingen van klanten die hier toestemming voor hebben gegeven. 
 

Eduard uit Rossum - 31 mei 2023

★★★★

De Letselhulpservice behandelaar heeft mij prima geholpen. Ze had de nodige kennis, bewaarde de rust en nam de regie. Heel helder in de verwachtingen en fijne communicatie.

 

Synthia uit Dieren - 31 mei 2023

★★★★★

Snel reactie gekregen. Fijn voor alle hulp , zelf ben je daar niet toe in staat na een ongeluk. 

 

Anna - 23 mei 2023

★★★★★

Betrokken en professioneel! 

 

Ans uit Riel - 22 mei 2023

★★★★★

zeer correcte en professionele afhandeling. ben erg tevreden over de gang van zaken. 

 

Dianne uit Amsterdam - 1 mei 2023

★★★★

Goed geholpen, toelichting gekregen op de werkwijze en waarom bepaalde afwegingen gemaakt werden, dat was fijn. Op een gegeven moment duurde het soms wat lang om antwoord te krijgen, dus dat zou nog een verbeterpuntje zijn. Maar al met al positief!

 

Heidi uit Horssen - 28 april 2023

★★★★★

Prettige, persoonlijke snelle en doortastende manier van contact. Erg fijn! 

 

Ernest uit Vlaardingen - 25 april 2023

★★★★★

Zeer tevreden over de werkwijze, heldere informatie, adequate reacties. 

 

Ingrid uit Spijkenisse - 13 april 2023

★★★★

mijn ervaring tot nu toe is goed. Er wordt snel en accuraat gereageerd. 

 

Aad uit Bleiswijk - 31 maart 2023

★★★★★

Ik heb een zeer positieve ervaring met de Letselhulpservice behandelaar, al vanaf het eerste telefonische contact; ze is heel vriendelijk en adequaat en heeft mijn schadegeval al direct en voortvarend opgepakt. Ik zat er behoorlijk mee hoe het tot dan verliep bij de tegenpartij maar zij heeft alle zorg van mij overgenomen waarvoor alle lof!

 

Ester uit Westbroek - 21 maart 2023

★★★★★

Heel klantvriendelijk, luisterend oor, duidelijke communicatie, heel prettig!

 

Marnix uit Dronten - 15 maart 2023

★★★★

Heel fijn dat er serieus geluisterd wordt en je goed op de hoogte wordt gehouden van wat er gaat en moet gebeuren. Vriendelijk van taal en antwoord zowel per mail als telefonisch. Dat het gratis is kan ik bijna niet geloven. 

 

Anell uit Nijmegen - 15 maart 2023

★★★★★

Positive, both practitioners were incredibly helpful and supportive. I found the process to be clear, transparent, and professional. 

 

Larissa - 10 maart 2023

★★★★★

Schade en letsel zijn snel in behandeling genomen. Contact is professioneel en persoonlijk en alles wordt heel duidelijk en begrijpbaar uitgelegd waardoor ik ook het gevoel heb dat er naar mij wordt geluisterd en in mijn belang wordt gehandeld. 

 

Ilse uit Ede - 7 maart 2023

★★★★★

Contact is fijn en kan altijd terecht met vragen omtrent het ongeval

 

Gerda uit Krimpen aan den IJssel - 3 maart 2023

★★★★★

De Letselschade-expert heeft ons heel netjes geholpen. Ze belde regelmatig om updates te geven en om te vragen hoe het ging. En we zijn ook tevreden met het eindresultaat.

 

Richard uit Oldenzaal - 28 februari 2023

★★★★★

Zeer snel en accuraat opgepakt. Tot nu toe zeer tevreden. 

 

Soeredj uit Den Bosch - 22 februari 2023

★★★★★

De Letselhulpservice behandelaar heeft me uitstekend geholpen. Ze belde me netjes op de afgesproken momenten en kwam de gemaakte afspraken goed na. Ze is zeer vriendelijk aan de telefoon, toont betrokkenheid en empathie, ze heeft me het gevoel gegeven mijn belangen uitstekend te behartigen en heeft me goed begeleid in dit traject. Zeer tevreden

 

Kimberly uit Purmerend - 2 februari 2023

★★★★★

Met mijn letselschade ben ik onwijs goed geholpen door de Letselhulpservice behandelaar. Zij heeft alles ontzettend netjes geregeld en afgewikkeld. Ik voelde mij gehoord en alles word opgepakt. Communicatie was netjes met bellen en mailen. Ik wens iedereen zo een fijne behandeling toe. 

 

Rob uit Puttershoek - 1 februari 2023

★★★★★

Zeer correct geholpen, van advies voorzien, gesprekken gehad en uiteindelijk de schade geregeld.

 

Henriette uit Nuenen - 27 januari 2023

★★★★★

Mijn eerste indruk van de Letselhulpservice behandelaar is erg positief. Haar wijze van communicatie is correct en to the point. Zij reageert snel en adequaat. Ik ga er vanuit dat ze ook de rest van het traject voor mijn zoon op dezelfde wijze afhandelt.

 

Herrianne uit Landsmeer - 24 januari 2023

★★★★

na als voetganger aangereden te zijn door een auto bleek na enige weken de fysieke schade groter dan aanvankelijk gedacht. dat was het moment om letselhulpservice in te schakelen. daar ben ik goed op weg geholpen om de opgelopen schade in kaart te brengen en financiele vergoeding te regelen. het was fijn om door ervaren mensen van letselhulpservice in het proces begeleid te worden. zij hebben de contacten onderhouden met de tegenpartij, en dat is naar alle tevredenheid verlopen. ook de terugkoppeling over de voortgang van de zaak was prima. uiteindelijk heeft het proces naar de afronding veel tijd gekost. maar daardoor was er ook ruimte om te bezien of het opgelopen letsel nog zou verbeteren. het geheel is naar tevredenheid afgehandeld van zowel mijzelf als de tegenpartij.

 

Jesper - 18 januari 2023

★★★★★

Contact verloopt zeer prettig. Afspraken worden nagekomen en wordt goed op de hoogte gehouden. Zeer zeker een aanrader. 

 

Romee - 8 januari 2023

★★★★★

Erg tevreden met de service van de Letselhulpservice behandelaar. 

 

Rieneke uit Scherpenzeel - 22 december 2022

★★★★★

Prettig, duidelijke en zeer vriendelijke communicatie. Ik ben serieus genomen. De Letselhulpservice behandelaar heeft goed geluisterd en op een correcte manier gehandeld. 

 

Julian uit Zevenaar - 20 december 2022

★★★★★

Tot op heden; kundig, professioneel, duidelijk en tijdig

 

Peter uit Amsterdam - 28 november 2022

★★★★★

Uitstekende communicatie

Mijn inbreng zorgvuldig in het dossier meegenomen

Uitstekend resultaat

 

Corine uit Hoofddorp - 25 november 2022

★★★★★

De Letselschade-expert heeft ons vriendelijk en betrokken te woord gestaan, prima advies gegeven en uitstekend geholpen. Bedankt!

 

Elles - 17 november 2022

★★★★★

Tot nu toe is mijn ervaring zeer goed. Mevrouw helpt mij zeer professioneel, toont begrip en communiceert duidelijk.

 

Brigitte - 17 november 2022

★★★★★

Letselhulpservice heeft mij super goed geholpen bij mijn zaak. Ze hebben mij heel goed geïnformeerd en steeds contact opgenomen over hoe het met me ging. Ze zijn vriendelijk en meelevend. Ik ben erg blij hoe zijn mijn zaak hebben afgewikkeld. Daarom kan ik deze service zeker aanraden.

 

Margriet-Antoinette - 1 november 2022

★★★★★

Uiterst vriende

lijk en discreet te woord gestaan, goede ondersteuning, regelmatig contact over de voortgang, ik ben uiterst tevreden !

 

Yvon - 14 oktober 2022

★★★★

Ik ben goed geholpen. Het ontzorgt echt! Wat jammer is is dat ik met drie verschillende personen te maken had. Ieder even aardig hoor, maar dan heb je het gevoel opnieuw te moeten aangeven wat er was gebeurd. Met de Letselhulpservice behandelaar zeer goede ervaring omdat zij aangaf de stukken eerst goed door te willen nemen. Daarna ging alles vlot en is de zaak nu afgesloten.

 

Domenique uit Numansdorp - 14 oktober 2022

★★★★★

Zeer snel en professioneel. Heel fijn. 

 

Corinne uit Doorn - 5 september 2022

★★★★★

Hele vriendelijke mensen die duidelijk uitleggen hoe of wat. Wist niet hoe ik het moest aanpakken nadat mijn zoon van 15 was aangereden. Echt super blij met jullie

 

Mahdjubah - 23 augustus 2022

★★★★★

Positief. Snelle service, vriendelijk en clientgericht.

 

Corine - 21 augustus 2022

★★★★★

Persoonlijke belangstelling waarderen wij zeer. Daarnaast de duidelijke uitleg over te nemen acties. We zijn ook blij dat we niet zelf persoonlijk met de bestuurder van de auto in contact hoeven te zijn over de afwikkeling van het ongeval.

 

Anita uit Sprundel - 18 augustus 2022

★★★★★

Vriendelijke medewerkers met een grote mate van kennis, kunde en ervaring. Komen op voor de belangen van de klant met een realistische 'kijk' op het dossier en nemen de tijd om de afhandeling tot een goed einde te brengen.

 

Jan uit Schiedam - 26 juli 2022

★★★★★

Goed contact en alles prima geregeld door medewerkster

 

Albert uit Krommenie - 18 juli 2022

★★★★★

Uitstekend contact geweest en zeer adequaat afgewikkeld.

 

Ludwig uit 't Zand - 8 juli 2022

★★★★★

Zeer betrokken afhandeling van mijn dossier met goed resultaat

 

Dagmar - 7 juli 2022

★★★★★

Goede duidelijke hulp en communicatie, erg blij mee. 

 

Francis uit Nijmegen - 21 juni 2022

★★★★

Proces ging wel heel erg langzaam, maar wel uiteindelijk naar tevredenheid.

 

Annemieke uit Almere - 21 juni 2022

★★★★★

Fijne begeleiding!

 

Ola uit Nederweert - 1 juni 2022

★★★★★

Meer dan tevreden, ik bedank de dame , zij is zeer respectvol, geweldig en aardig, en ze heeft veel geduld

 

Miranda uit Lisse - 3 mei 2022

★★★★★

De medewerker heeft ons begeleid in de letselschadezaak voor onze zoon. Ze was altijd goed op de hoogte van ons dossier en heeft het naar volle tevredenheid voor Tom geregeld. Dank je wel!

 

Nicole uit Sint Oedenrode - 14 april 2022

★★★★★

Ik ben heel fijn te hulp gestaan en vooral heel blij met t luisterend oor wat ik kreeg. Mijn dochter en haar herstel was echt belangrijk en dat deed mij als moeder veel . Alle lof voor de fijne telefoon gesprekken met de medewerkster van letselhulpservice !!! 

 

Fleur uit Arnhem - 12 april 2022

★★★★★

Goede ervaring met letselhulp service. Fijn contact met de medewerkster. Zij hielp goed, nam de situatie erg serieus en nam de tijd. Dit werkte prettig. Soms duurde het wat langer voor ik antwoord had, maar ik kan mij voorstellen dat jullie het ook druk hebben. 

 

Ank uit Zuidlaren - 6 april 2022

★★★★★

Zorgvuldige behandeling. Professioneel. Heel plezierig. Veel waardering voor jullie werk. Heel erg bedankt voor de goede begeleiding. 

 

Esther uit Papendrecht - 26 maart 2022

Mijn ervaring is dat ik goed en deskundig geholpen ben. Hartelijk dank daarvoor. 


Bedankt voor het delen van uw ervaring. Inmiddels hebben wij contact met u gehad en heeft u aangegeven dat het traject goed is afgerond. Dat vinden wij uiteraard fijn om te horen! 

Vriendelijke groet, Letselhulpservice - 4 april 2022

 

Luc uit Maastricht - 20 maart 2022

★★★★★

Bedankt

 

Gerhard uit Velserbroek- 9 maart 2022

★★★★★

De ervaring is prettig en meelevend, dus niet afstandelijk.

 

Pete uit Heemstede - 25 februari 2022

★★★★

Zeker tevreden

 

Ine uit Dordrecht - 25 februari 2022

★★★★★

Prima service en afhandeling.
Prettig contact met advocaat. 

 

Radan uit Heemskerk - 17 februari 2022

★★★★★

Ik word snel geholpen en op de hoogte gehouden worden en dat is wat iedereen wil het. 

 

Sylvie - 10 februari 2022

★★★★★

In februari 2020 heb ik een auto ongeluk gehad waarbij iemand achterop mijn auto was gereden. Letselhulpservice heeft mij in mijn herstelperiode meer dan geweldig bijgestaan. Zeer tevreden!!

 

Marianne uit Koog aan de Zaan - 3 februari 2022

★★★★★

Prima en altijd vriendelijk contact gehad.

 

Jeannette uit Barsingerhorn - 3 februari 2022

★★★★

Positief!

 

Fred - 26 januari 2022

★★★★★

De letselschadejurist heeft me echt geweldig geholpen! Dankzij haar tomeloze inzet is eea naar tevredenheid afgehandeld. Nogmaals dank!

 

Hans uit Zevenaar - 25 januari 2022

★★★★★

Zeer klantgericht, accuraat en correct. Waar kan het beter ..........?

 

Monique uit Zwijndrecht - 6 januari 2022

★★★★★

Super fijn geholpen. Nooit geweten dat dit allemaal na een ongeluk allemaal gebeurd. Daarmee heeft de medewerker ons erg fijn geholpen. Bedankt daarvoor

 

Ruud uit Den Bosch - 3 januari 2022

★★★★

Tot nu toe goed. 

 

Roeland - 30 december 2021

★★★★★

Uitstekend

 

Laura - 6 december 2021

★★★★★

Super goed en netjes geholpen!

 

Mina uit Haarlem - 3 december 2021

★★★★★

Heel vriendelijk, behulpzaam en ze staan altijd klaar voor je! Echt een aanrader bedankt! 

 

Robin - 1 december 2021

★★★★★

Tot nu toe ben ik steeds snel en vriendelijk geholpen. 

 

Johhny uit Boxmeer - 28 november 2021

★★★★

Zeer tevreden en goed geholpen. 

 

Irma uit Beverwijk - 23 november 2021

★★★★

Duidelijke uitleg, goede communicatie. Ik ben via Promovendum doorverwezen, zelf zou ik niet aan letselschade gedacht hebben. Ik ben blij dat mijn belangen goed behartigd zijn. 

 

Diana uit Baarn - 9 november 2021

★★★★★

Super snelle reactie echt top. 

 

Wendy uit Apeldoorn - 3 november 2021

★★★★★

Wordt netjes geholpen

 

Dani uit Almelo - 31 oktober 2021

★★★★

Zeer snelle reactie  neem snel contact heel fijn om mee samen te werken

 

Abdelkrim uit Utrecht - 27 oktober 2021

★★★★

Goed contact met mw. Keij.
Zij pakt de zaak goed op en gaat gelijk aan de slag

Mijn complimenten.

 

Elise uit Soesterberg - 25 oktober 2021

★★★★★

Fantastisch afgehandeld en alle financiele zorg uit handen genomen. 

 

Marloes - 21 oktober 2021

★★★★★

Goed geholpen, zeer tevreden!

 

Harald - 13 oktober 2021

★★★★★

Duidelijk, snel, to the point

 

Fatima uit Amsterdam - 12 oktober 2021

★★★★★

Fijne ervaring, werd goed geholpen.

 

Myrthe uit Tiel - 11 oktober 2021

★★★★★

Heel fijn geholpen. 
De medewerker was heel betrokken en vriendelijk ze heeft altijd goede uitleg en informatie gegeven. Mijn complimenten,  ik ben meer dan Zeer tevreden. 

 

Daniël uit Houten - 7 oktober 2021

★★★★★

Van het begin tot het eind goed geholpen. Alles werd geregeld, zelfs als ik daar niet eens om vroeg. 

 

Peter uit Echt - 23 september 2021

★★★★★

Ik ben heel tevreden over uw persoonlijke afhandeling van de door mij geleden letselschade en het uit te keren bedrag! Ik ben nu een jaar verder en het gaat redelijk goed met mij! Wat mij vooral frappeerde was uw oprechte interesse in mijn verdere gezondheidstoestand. Die humane benadering heeft mij goed gedaan en ik ben weer vol vertrouwen voor de toekomst. Nogmaals vriendelijk bedankt voor alles en in mijn optiek bent u de ideale letseladvocaat! Gezondheid voor u en uw gezin gewenst. 

 

Lucia uit Tilburg - 23 september 2021

★★★★★

Ben erg goed geholpen door jullie mij dank daarvoor

 

Arie uit Heemskerk - 18 september 2021

★★★★

Het duurde erg lang voor het afgehandeld was.

 

Irène uit Maarssen - 14 september 2021

★★★★★

Goede letselschade hulp! Snelle en eenvoudige manier van communiceren.

 

Petra uit Niezijl - 14 september 2021

★★★★★

Ik ben zeer netjes geholpen,
Bij vragen kreeg ik snel antwoord, en een luisterend oor .
Ik ben daardoor ook zeer tevreden. Bedankt voor alle hulp. 

 

Albert uit Krommenie - 14 september 2021

★★★★★

Snel contact opgenomen en perfect communicatie. 

 

Sandra - 11 september 2021

★★★★★

Fijn contact. Komt afspraken na en heeft alles keurig voor me geregeld. Ik heb er weinig werk aan gehad. Zeer goede service en heel blij mee. 

 

Marcia uit Den Haag - 6 september 2021

★★★★★

Eind vorig jaar heb ik een nare ongeluk gehad, waarbij mijn hand was gebroken. Ik ben zo ontzettend fijn en deskundig geholpen en de uitkomst is meer dan ik had verwacht. Echt top!

 

Thorwald uit Hooge Zwaluwe - 19 augustus 2021

★★★★★

Meer dan fantastisch!!!

 

Jeannette uit Amersfoort - 12 augustus 2021

★★★★★

uitstekend en deskundig

 

Marcia uit Den Haag - 9 augustus 2021

★★★★★

Zeer kundig en betrokken geholpen. Juist op een moment dat je zelf niet zo goed kunt handelen. Ik ben ontzettend tevreden. 

 

Ton uit Groningen - 20 juli 2021

★★★★★

Super behandeld

 

Bart uit Oirschot - 14 juli 2021

★★★★★

zeer snel en goed

 

Johan uit Beverwijk - 6 juli 2021

★★★★

prettig contact

 

Ahmet uit Rotterdam - 6 juli 2021

★★★★★

Alles gaat tot nu toe vlot

 

Viman uit Zoetermeer - 22 juni 2021

★★★★★

Bedankt voor alle hulp en lieve gesprekken die u met ons en namens ons hebt gevoerd.

 

Janny uit Hadinxveld-Giessendam - 10 mei 2021

★★★★★

Zeer duidelijk en betrokken.

 

Adrie uit Leerdam - 22 april 2021

★★★★★

Sinds de start medio oktober 2020, heeft u mijn schadeclaim vlot en correct afgehandeld zodat genoegdoening op 21 april 2021 heeft plaatsgevonden. Mijn complimenten.

 

Danny uit Enschede - 21 april 2021

★★★★★

Erg vriendelijk, komt afspraken na en leeft mee. Ik ben dan ook erg dankbaar en kijk terug op een prettige samenwerking. 

 

Elsbeth uit Leerdam - 20 april 2021

★★★★★

Zorgvuldige, vriendelijke en professionele ondersteuning. Steeds tijdige en zinvolle communicatie, ondanks dat dit soort trajecten meestal niet snel gaan. Geen verbeterpunten te bedenken. 

 

Dunja uit Den Haag - 13 april 2021

★★★★★

Mijn ervaring met de jurist die mij hielp, was de beste ervaring die ik ooit heb gehad aan de telefoon/ e-mail/behandeling. Echt een topper!

 

Patricia uit Roosendaal - 10 april 2021

★★★★☆

Vlotte en nette afwikkeling!

 

Eveline uit Delft - 8 april 2021

★★★★★

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de aangeboden hulp.

 

Peyvin uit Zoetermeer - 3 april 2021

★★★★★

Ik ben echt tevreden! De zaak van mijn dochter werd goed behandeld. Ik heb een goede ervaring bij ze gehad.

 

Jack uit Amsterdam - 11 maart 2021

★★★★★

De zaak is snel in behandeling genomen.

 

Rob uit Hoorn - 2 maart 2021

★★★★★

Super geregeld allemaal, persoonlijke benadering. Door de letselschadejurist is het top afgewikkeld! Ondanks alle narigheid, tevreden klant!

 

Gert uit Rijssen - 2 maart 2021

★★★★★

Hartstikke goed gegaan en niks te klagen.

 

Daniella uit Zoetmeer - 8 februari 2021

★★★★☆

Ik ben tevreden over hoe de zaak is opgelost. Geregeld zonder dat ik er veel gedoe van had. 

 

Samira uit Utrecht - 4 januari 2021

★★★★★

Mijn ervaring is zéér aangenaam. Echte toppers, snel en zeer geduldig. Mijn dank is groot!

 

Erik uit Waddinxveen - 30 december 2020

★★★★★

Snel schakelen, duidelijke info en erg behulpzaam en meelevend. Tot nu toe zeer tevreden.

 

Margriet Antoinette uit Dordrecht - 14 december 2020

★★★★★

Duidelijk in uitleg qua inhoud, aanbod ondersteuning, advies, begripvol, vriendelijk... was een fijn gesprek!

 

Carla uit Almere - 16 november 2020

★★★★★

Ben op een bijzonder vriendelijke wijze geholpen en was blij met het "meedenken" van alle opties die er waren om de schade vergoed te krijgen. Fantastisch!

 

Sanne uit Amsterdam - 6 november 2020

★★★★★

Fijn contact en communicatie. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor mijn verhaal en vervolgens goed meegedacht. Ik ben uiterst tevreden over de afhandeling van mijn zaak. Dankjewel!

 

Siebold uit Huizen - 29 oktober 2020

★★★★★

Hulpvaardig, deskundig en effectief.

Daarom Letselhulpservice

  • Gratis juridische hulp
  • Vakkundige juristen
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Zeer tevreden klanten
  • Alle soorten letsel

Vragen over Letselhulpservice?

Neem contact op