vrouw schudt handen

Over ons

Letselhulpservice helpt mensen die letselschade hebben opgelopen door een ongeval, waar iemand anders verantwoordelijk voor is. Onze taak is het verhalen van alle extra kosten en misgelopen inkomsten als gevolg van het ongeval. Of er nu sprake is van licht of zwaar letsel, bij ons krijgt u kosteloze en professionele hulp van een ervaren letselschadespecialist. U ontvangt bij Letselhulpservice altijd de meest complete schadevergoeding.

 

Ruime ervaring

Letselhulpservice is ontstaan na ruim 35 jaar ervaring in de wereld van zorg- en schadeverzekeringen. Wij weten goed hoe verzekeraars te werk gaan. Deze kennis en ervaring gebruiken wij bij het verhalen van uw letselschade. Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de Oude Maas in Dordrecht. Wij bieden hulp in heel Nederland!

 

Persoonlijk

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. De letselschadespecialist die uw claim behandelt, is uw vaste aanspreekpunt. Uw specialist brengt u op de hoogte van de mogelijkheden, adviseert en begeleidt. Wij nemen het gehele juridische proces voor u uit handen, zodat u zich kunt richten op uw herstel.

 

Tevreden klanten

Tevreden klanten zijn onze prioriteit. Wij werken er dagelijks aan om de ervaring van onze klanten, ondanks de vaak ongelukkige omstandigheden, zo optimaal mogelijk te maken. Veel mensen komen via mond tot mond reclame bij ons uit voor hulp. En daar zijn wij trots op! Bekijk de ervaringen van onze klanten.

 

Samenwerking met intermediairs

Bent u intermediair? Wij kunnen uw klanten kosteloos helpen wanneer zij letselschade oplopen. Benieuwd wat wij voor u en uw klanten kunnen betekenen? 

 

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Meld uw letselschade via ons online contactformulier. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een medische fout als oorzaak.

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een geweldsdelict als oorzaak. Graag verwijzen wij u door naar Schadefonds Geweldsmisdrijven.

Uw gegevens