vrouw schudt handen

Hoe kan onze hulp gratis zijn?

Krijg gratis hulp van juridische specialisten. Wanneer u uw letselschade laat verhalen door Letselhulpservice, kost dit u niets. Hoe dat kan? Wij leggen het u graag uit. 

 

Niet op basis van no cure, no pay

Veel mensen denken bij ‘gratis’ toch aan addertjes onder het gras. Bijvoorbeeld aan no cure, no pay. U betaalt dan voor de juridische hulp op het moment dat u een schadevergoeding krijgt. Dit gaat ten koste van uw totale vergoeding. Uiteindelijk betaalt u dus weldegelijk een deel van de rekening zelf. Wij werken niet op basis van no cure, no pay. Onze hulp is voor u 100% gratis. Hoe dat kan?

onderzoek

Vooraf schatten wij in of uw schade verhaalbaar is

Onze juristen beoordelen vooraf hoe groot de kans is dat uw schade verhaald kan worden. Dit doen we nadat we met u hebben gesproken over de toedracht. Hierin volgen we uiteraard ook wetgeving en richtlijnen. Bent u bijvoorbeeld als fietser aangereden door een automobilist? Dan heeft u op grond van wetgeving vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Op basis van ons gesprek bepalen we of uw schade verhaalbaar is. Deze inschatting maken wij altijd kosteloos. 

rechter

De aansprakelijke partij

Wanneer we overgaan tot het verhalen van uw schade, brengen we wel kosten in rekening: maar niet bij u! Het is wettelijk zo geregeld dat een aansprakelijke partij niet alleen uw schadevergoeding moet betalen, maar ook de kosten die u maakt voor de juridische hulp om deze vergoeding te krijgen. Deze kosten worden ingediend náást uw schadevergoeding. We declareren deze kosten rechtstreeks bij de aansprakelijke partij. U heeft hier zelf dus geen omkijken naar. 

Geen invloed op uw schadevergoeding

De kosten voor onze hulp staan volledig los van de schadevergoeding die u uiteindelijk krijgt. U krijgt bij Letselhulpservice altijd de vergoeding waar u recht op heeft! 

 

Letselschade? Wij helpen u kosteloos

Meld uw letselschade en wij helpen u kosteloos bij het verhalen van uw letselschade op de aansprakelijke tegenpartij.

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een medische fout als oorzaak.

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een geweldsdelict als oorzaak. Graag verwijzen wij u door naar Schadefonds Geweldsmisdrijven.

Uw gegevens