verband om hand

Ik ben aangereden door een auto. Wat nu?

Bent u als fietser of voetganger aangereden door een motorvoertuig? Dan heeft u vrijwel in alle gevallen recht op een letselschadevergoeding. Ook als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt. De wet beschermt  zwakke verkeersdeelnemers, zoals voetgangers en fietsers, wanneer er een ongeval is ontstaan met een motorrijtuig. Een (vracht)auto, bus, motor, scooter en snorfiets behoren allemaal tot de categorie motorrijtuigen. Wordt u bijvoorbeeld op de scooter aangereden door een auto, dan gelden ‘normale’ verkeersregels om te beoordelen wie aansprakelijk is.

 

Letselhulpservice heeft een jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade nadat u bent aangereden door een motorvoertuig. Wij helpen u graag! Onze behandeling is gratis voor u. Meld uw letselschade nu aan.

rechter

Kosteloos juridische hulp

Letselschade opgelopen door een ander? Wij bieden kosteloos juridische hulp. Zo krijgt u de schadevergoeding waarop u recht heeft.

Meld uw letselschade
Fietser aangereden

Als fietser aangereden?

Als u als fietser bent aangereden door een motorvoertuig, heeft u vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Bekijk hier uw rechten.

Lees meer