verband om hand

Schade aan fiets na aanrijding. Wat kan ik doen?

Heeft u een aanrijding op de fiets gehad en hierdoor schade aan uw fiets, dan heeft u mogelijk ook lichamelijke klachten door het ongeval. In dat geval bestaat er een grote kans dat u recht heeft op een letselschadevergoeding. Fietsers zijn volgens de Nederlandse wetgeving namelijk beschermd verkeersdeelnemers. Dit betekent dat er vrijwel altijd recht op een schadevergoeding bestaat, wanneer je als fietser betrokken raakt bij een ongeval met een gemotoriseerd voertuig (zoals een auto, bus, vrachtwagen of scooter). Dus ook als uzelf een verkeersfout heeft gemaakt heeft u meestal recht op een schadevergoeding. Wij helpen u graag en kosteloos met het verhalen van al uw schade. Meer weten? Meld uw letselschade online. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

rechter

Kosteloos juridische hulp

Letselschade opgelopen door een ander? Wij bieden kosteloos juridische hulp. Zo krijgt u de schadevergoeding waarop u recht heeft.

Meld uw letselschade
Fietser aangereden

Als fietser aangereden?

Als u als fietser bent aangereden door een motorvoertuig, heeft u vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Bekijk hier uw rechten.

Lees meer