brommer

Brommerongeluk: aangereden door een brommer en nu?

Stel u bent betrokken bij een brommerongeluk, bijvoorbeeld omdat u bent aangereden. U kunt hierdoor grote letselschade oplopen. In veel gevallen heeft u recht op een schadevergoeding. Die kunnen wij gratis voor u verhalen. Ook als dit een tijdje terug is. Maar hoe zit het precies? En welke kosten kunnen wij voor u verhalen? Lees het hier.

Letselschade door een ander?

Meld letselschade

Hoe bent u aangereden?

Fietser aangereden

Als fietser

Vrijwel altijd recht op schadevergoeding, ook bij eigen schuld. Onder de 14 jaar: altijd recht op 100% schadevergoeding.

Lees meer

Voetganger op zebrapad

Als voetganger

Minimaal 50% schadevergoeding bij een aanrijding, zelfs bij een eigen verkeersfout. 13 jaar of jonger? Altijd 100% schadevergoeding.

Lees meer

Auto met barst in ruit

In de auto

Als passagier altijd recht op 100% schadevergoeding. Iemand anders schuldig? Ook als bestuurder vrijwel altijd recht op schadevergoeding.

Lees meer

elektrische fietser aangereden

Als elektrische fietser

Is uw elektrische fiets begrensd op (max.) 25 km/u? Ook bij een ongeluk door eigen schuld vrijwel altijd recht op schadevergoeding.

Lees meer

Iemand die letselschade meldt

Gratis juridische hulp bij het verhalen van uw schade?

Aangereden door een brommer? Wij helpen u graag!

 

Welke kosten kan ik laten verhalen bij een brommerongeluk?

Als u bent aangereden door een brommer, kunnen de kosten hoog oplopen. Naast schade aan bijvoorbeeld uw telefoon uw kleding, geldt dit vooral voor de letselschade die u oploopt door een brommerongeluk. Deze kosten kunt u gratis door ons laten verhalen op de aansprakelijke tegenpartij.

 

Vraag gegevens van de tegenpartij

Vraag bij een ‘brommer ongeval’ altijd de gegevens van de brommerrijder en waar mogelijk ook van getuigen. Schrijf het kenteken op en verzamel extra bewijsmateriaal. Denk hierbij aan foto’s van de schade. Met een paar gegevens kunnen wij uw schade voor u verhalen. Is de dader doorgereden? Stel dan ook de politie op de hoogte en probeer de gegevens van de dader binnen 14 dagen te achterhalen (bijvoorbeeld door een getuigenverklaring te regelen).

 

Brommerongeluk tijdje terug?

Bent u een tijdje terug door een brommer aangereden? Ook als dit 2 jaar geleden is, kunt u alsnog uw schade bij ons melden! Extra belangrijk is dat u nog wel de gegevens van de tegenpartij en bewijsmateriaal heeft. Zo kunnen wij u het beste helpen met het verhalen van uw schadevergoeding.

 

Schakel gratis juridische hulp in

Wij bieden gratis juridische hulp als u betrokken bent geweest bij een brommerongeluk. Onze kosten verhalen wij op de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij. Dit heeft geen invloed op uw schadevergoeding. Meld uw letselschade in 1 minuut en wij zorgen voor de rest!

In 4 stappen uw schadevergoeding

mensen die elkaar helpen

1. Meld uw letselschade

Uw letselschade kan u telefonisch of online melden. Kies de manier die u prettig vindt. Uw melding is altijd vrijblijvend!

onderzoek

2. Toedrachtsonderzoek

Wij checken op basis van de beschikbare informatie wie verantwoordelijk is voor het ongeval. Deze check is uiteraard gratis!

rechter

3. Aansprakelijk stellen

Schatten wij in dat uw schade verhaalbaar is? Dan stellen wij de andere partij aansprakelijk. Ook onze behandeling kost u niets!

euroteken

4. Ontvang vergoeding

Samen met u brengen wij de gevolgen van het ongeval in kaart. Vervolgens claimen wij namens u een passende letselschadevergoeding.

vrouw schudt handen

Klanten zeer tevreden

Door de jaren heen hebben we veel mensen geholpen aan een passende schadevergoeding.

Gratis juridische hulp?

Meld uw letselschade via het onderstaande formulier. Wij helpen u graag.

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een medische fout als oorzaak.

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een geweldsdelict als oorzaak. Graag verwijzen wij u door naar Schadefonds Geweldsmisdrijven.

Uw gegevens