aangereden door scooter

Aangereden door een scooter en nu?

Als u wordt aangereden door een scooter, is de kans op letselschade groot. In veel gevallen heeft u recht op een schadevergoeding. Maar hoe zit het precies? Welke kosten kunnen worden verhaald? Wij leggen het uit.

Letselschade door een ander?

Meld letselschade

Hoe bent u aangereden?

Fietser aangereden

Als fietser

Vrijwel altijd recht op schadevergoeding, ook bij eigen schuld. Onder de 14 jaar: altijd recht op 100% schadevergoeding.

Lees meer

Voetganger op zebrapad

Als voetganger

Minimaal 50% schadevergoeding bij een aanrijding, zelfs bij een eigen verkeersfout. 13 jaar of jonger? Altijd 100% schadevergoeding.

Lees meer

Auto met barst in ruit

In de auto

Als passagier altijd recht op 100% schadevergoeding. Iemand anders schuldig? Ook als bestuurder vrijwel altijd recht op schadevergoeding.

Lees meer

elektrische fietser aangereden

Als elektrische fietser

Is uw elektrische fiets begrensd op (max.) 25 km/u? Ook bij een ongeluk door eigen schuld vrijwel altijd recht op schadevergoeding.

Lees meer

Iemand die letselschade meldt

Gratis juridische hulp bij het verhalen van uw schade?

Aanrijding gehad met een scooter? Wij helpen u graag en reageren snel!

Welke kosten kan ik laten verhalen als ik ben aangereden door een scooter?

Wanneer u bent aangereden door een scooter, kunnen de kosten snel hoog oplopen. Naast de materiële schade zoals kapotte kleding of schade aan uw voertuig, geldt dit vooral voor de letselschade die u oploopt als u door een scooter wordt aangereden. Deze kosten kunt u gratis door ons laten verhalen.

 

Verzamel bewijsmateriaal

Aangereden door een scooter? Vraag altijd de gegevens van de tegenpartij en indien mogelijk ook van getuigen. Schrijf ook het kenteken op of laat dit voor u opschrijven. Tip: verzamel extra bewijsmateriaal zoals foto’s van de schade. Dit helpt ons bij het verhalen van uw schadevergoeding. Is de dader doorgereden? Stel dan ook de politie op de hoogte en probeer de gegevens van de dader binnen 14 dagen te achterhalen (bijvoorbeeld door een getuigenverklaring te regelen). Dan kunnen wij u beter van dienst zijn.

 

Aanrijding met scooter tijdje terug? Laat uw schadevergoeding alsnog verhalen

Bent u een tijdje terug aangereden door een scooter? U kunt alsnog uw schade bij ons melden. Wettelijk gezien kan dit tot 5 jaar terug. Extra belangrijk is dat u de gegevens van de tegenpartij en bewijsmateriaal heeft verzameld. Dit kan ons helpen om alsnog uw schadevergoeding voor u te kunnen verhalen.

 

Hoe kunnen wij gratis juridische hulp bieden?

Wij bieden gratis juridische hulp als u een aanrijding heeft gehad met een scooter. Dit komt doordat wij onze kosten verhalen op de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij. Dit heeft geen invloed op uw schadevergoeding. Het enige wat u hoeft te doen, is online uw schade melden en wij zorgen voor de rest.

In 4 stappen uw schadevergoeding

mensen die elkaar helpen

1. Meld uw letselschade

Uw letselschade kan u telefonisch of online melden. Kies de manier die u prettig vindt. Uw melding is altijd vrijblijvend!

onderzoek

2. Toedrachtsonderzoek

Wij checken op basis van de beschikbare informatie wie verantwoordelijk is voor het ongeval. Deze check is uiteraard gratis!

rechter

3. Aansprakelijk stellen

Schatten wij in dat uw schade verhaalbaar is? Dan stellen wij de andere partij aansprakelijk. Ook onze behandeling kost u niets!

euroteken

4. Ontvang vergoeding

Samen met u brengen wij de gevolgen van het ongeval in kaart. Vervolgens claimen wij namens u een passende letselschadevergoeding.

vrouw schudt handen

Klanten zeer tevreden

Door de jaren heen hebben we veel mensen geholpen aan een passende schadevergoeding.

Gratis juridische hulp?

Neem contact op

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een medische fout als oorzaak.

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een geweldsdelict als oorzaak. Graag verwijzen wij u door naar Schadefonds Geweldsmisdrijven.

Uw gegevens