motorongeval

Motorongeval: door een motor aangereden en nu?

Bent u onlangs of een tijdje terug door een motor aangereden? Grote kans dat u recht heeft op een schadevergoeding. Hier kunnen wij u gratis bij helpen. Hoe het zit en welke kosten u kunt laten verhalen? Wij leggen het uit!

Letselschade door een ander?

Meld letselschade

Hoe bent u aangereden?

Fietser aangereden

Als fietser

Vrijwel altijd recht op schadevergoeding, ook bij eigen schuld. Onder de 14 jaar: altijd recht op 100% schadevergoeding.

Lees meer

Voetganger op zebrapad

Als voetganger

Minimaal 50% schadevergoeding bij een aanrijding, zelfs bij een eigen verkeersfout. 13 jaar of jonger? Altijd 100% schadevergoeding.

Lees meer

Auto met barst in ruit

In de auto

Als passagier altijd recht op 100% schadevergoeding. Iemand anders schuldig? Ook als bestuurder vrijwel altijd recht op schadevergoeding.

Lees meer

elektrische fietser aangereden

Als elektrische fietser

Is uw elektrische fiets begrensd op (max.) 25 km/u? Ook bij een ongeluk door eigen schuld vrijwel altijd recht op schadevergoeding.

Lees meer

gebroken arm

Gratis juridische hulp bij het verhalen van uw schade?

Bent u door een motor aangereden? Meld uw motorongeval en wij gaan direct voor u aan de slag!

Door een motor aangereden: welke kosten kan ik laten verhalen?

Als u een motorongeval heeft gehad, omdat u door een motor bent aangereden, kunt u veel schade oplopen. Deze schade kunt u gratis laten verhalen door Letselhulpservice. Denk hierbij aan uw letselschade en schade aan uw kleding of spullen. Maar ook smartengeld en verlies van inkomsten vallen onder de schadevergoeding.

 

Belangrijk: vraag gegevens van de tegenpartij na motorongeval

Als wij uw schade verhalen, is het belangrijk dat u de gegevens heeft van de aansprakelijke tegenpartij. Hierdoor kunnen wij u beter van dienst zijn. Als u door een motor wordt aangereden, vraag dan altijd zijn of haar gegevens en schrijf het kenteken op. Vraag ook contactgegevens van eventuele getuigen. Deze informatie kan ons helpen bij het verhalen van uw schade. Is de dader doorgereden? Meld het motorongeval dan eerst bij de politie en probeer binnen 14 dagen de gegevens van de dader te achterhalen (bijvoorbeeld door een getuigenverklaring). Daarna kunnen wij u pas verder helpen.

 

Tijdje terug door een motor aangereden? Laat alsnog uw schade verhalen

Schade opgelopen door een motorongeval? Wettelijk gezien kunt u uw schadevergoeding tot 5 jaar terug laten verhalen als u door een motor bent aangereden. Zorg er wel voor dat u de gegevens van de tegenpartij en bewijsmateriaal, zoals foto’s van de schade, heeft verzameld. Dit kan ons helpen om alsnog uw schade te verhalen.

 

Wij bieden gratis juridische hulp!

Wij kunnen gratis uw schade verhalen als u door een motor bent aangereden. Dit komt omdat wij onze kosten, naast uw schadevergoeding, verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Dit heeft geen invloed op uw schadevergoeding. Het enige wat u hoeft te doen is online uw schade melden en wij gaan direct voor u aan de slag.

In 4 stappen uw schadevergoeding

mensen die elkaar helpen

1. Meld uw letselschade

Uw letselschade kan u telefonisch of online melden. Kies de manier die u prettig vindt. Uw melding is altijd vrijblijvend!

onderzoek

2. Toedrachtsonderzoek

Wij checken op basis van de beschikbare informatie wie verantwoordelijk is voor het ongeval. Deze check is uiteraard gratis!

rechter

3. Aansprakelijk stellen

Schatten wij in dat uw schade verhaalbaar is? Dan stellen wij de andere partij aansprakelijk. Ook onze behandeling kost u niets!

euroteken

4. Ontvang vergoeding

Samen met u brengen wij de gevolgen van het ongeval in kaart. Vervolgens claimen wij namens u een passende letselschadevergoeding.

vrouw schudt handen

Klanten zeer tevreden

Door de jaren heen hebben we veel mensen geholpen aan een passende schadevergoeding.

Gratis juridische hulp?

Neem contact op

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een medische fout als oorzaak.

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een geweldsdelict als oorzaak. Graag verwijzen wij u door naar Schadefonds Geweldsmisdrijven.

Uw gegevens