letselschade advocaat

Letselschade advocaat: de beste optie voor uw schadevergoeding?

Heeft u letselschade opgelopen door bijvoorbeeld een verkeersongeval en was iemand anders hiervoor verantwoordelijk? Dan kunt u uw letselschade en andere bijkomende kosten laten verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Maar moet u hiervoor een letselschade advocaat of een jurist inschakelen? Wat is het verschil precies en waar kunt u het beste terecht? Wij leggen het uit.

Gratis juridische hulp?

Meld uw letselschade

 

Wat is het verschil tussen een letselschade advocaat en een jurist?

Beiden zijn gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Het grootste verschil is dat een letselschade advocaat, in tegenstelling tot een jurist, bevoegd is om naar de rechter toe te stappen als dat nodig is (bijv. wanneer er een getuigenverhoor moet plaatsvinden door de rechtbank). In de praktijk komt er echter zelden een rechter aan te pas bij een letselschadezaak. Vaak is het verstandig om bij een letselschade jurist aan te kloppen in plaats van een advocaat. Waarom? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje.

laptop

Gratis juridische hulp bij het verhalen van uw schade?

Wij helpen u graag en reageren snel.

Letselschade jurist versus letselschade advocaat

 

1. Letselschade? In 95% van de gevallen geen letselschade advocaat nodig

Oké, een letselschade advocaat kan dus naar de rechter stappen. Maar wist u dat het bij letselschade door een aanrijding of arbeidsongeval in 95% van de gevallen niet eens tot een rechtszaak komt? Hierdoor is het vaak helemaal niet nodig om een letselschade advocaat in te schakelen (bron: WOCD). Onze juristen van Letselhulpservice kunnen u in dit soort gevallen beter helpen bij het verhalen van uw schade. Lees verder waarom.

 

2. Volledige schadevergoeding? Gegarandeerd bij jurist!

Zowel een letselschade advocaat als een letselschade jurist verhalen hun kosten op de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij. Het verschil tussen een letselschade advocaat en een jurist is dat wanneer deze kosten onverhoopt niet geheel vergoed kunnen worden, een letselschade advocaat deze kosten vaak alsnog in rekening brengt bij u. Sommige advocaten werken zelfs met ‘no cure no pay’ en dit kan grote invloed hebben op de hoogte van uw schadevergoeding. Letselhulpservice werkt absoluut niet op deze manier. U loopt bij ons in geen enkel geval het risico om zelf op te draaien voor de kosten van onze juridische hulp. Verder zullen onze kosten nooit invloed hebben op uw schadevergoeding, terwijl dit bij een letselschade advocaat wel mogelijk is.

 

3. Korte lijntjes? Snel contact met een jurist

Als u uw letselschade meldt, neemt één van onze juristen binnen één werkdag nog contact met u op. U heeft hierbij niet te maken met assistenten of secretaresses zoals dit bij een letselschade advocaat wel het geval kan zijn. Doordat de lijntjes kort zijn, kunt u altijd snel bij uw jurist terecht als u vragen heeft of als er nog iets bij u te binnen schiet.

 

4. Persoonlijke aanpak? Eerder bij jurist dan bij een letselschade advocaat

Bij grote advocatenkantoren wordt u vaak geholpen door verschillende personen. Bij ons is dit anders. Wij geloven meer in een persoonlijke aanpak. De letselschadespecialist die uw zaak behandelt, is uw vaste aanspreekpunt en neemt de tijd om naar uw verhaal te luisteren. Uw jurist begeleidt, adviseert en brengt u op de hoogte van de mogelijkheden. Het gehele juridische proces wordt voor u uit handen genomen, zodat u kunt werken aan uw herstel.

 

Letselschade claimen? Jurist juiste keuze

Kortom: voor de beste schadevergoeding, snelle en meest persoonlijke aanpak kunt u het beste aankloppen bij een letselschade jurist. Letselhulpservice biedt gratis juridische hulp en is gespecialiseerd in het verhalen van letselschadevergoedingen. Met ruim 35 jaar ervaring in de wereld van zorg- en schadeverzekeringen weten onze juristen precies hoe verzekeraars te werk gaan. Hierdoor ontvangt u bij ons altijd de meeste complete schadevergoeding.

In 4 stappen uw schadevergoeding

mensen die elkaar helpen

1. Meld uw letselschade

Uw letselschade kan u telefonisch of online melden. Kies de manier die u prettig vindt. Uw melding is altijd vrijblijvend!

onderzoek

2. Toedrachtsonderzoek

Wij checken op basis van de beschikbare informatie wie verantwoordelijk is voor het ongeval. Deze check is uiteraard gratis!

rechter

3. Aansprakelijk stellen

Schatten wij in dat uw schade verhaalbaar is? Dan stellen wij de andere partij aansprakelijk. Ook onze behandeling kost u niets!

euroteken

4. Ontvang vergoeding

Samen met u brengen wij de gevolgen van het ongeval in kaart. Vervolgens claimen wij namens u een passende letselschadevergoeding.

Letselschade? Meld uw schade bij ons

Letselschade opgelopen door een ongeluk buiten uw schuld? Dan kunt u uw letselschade gratis laten verhalen door Letselhulpservice. Meld uw schade in 1 minuut en wij nemen snel contact met u op om samen de vervolgstappen te bespreken.

 

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een medische fout als oorzaak.

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een geweldsdelict als oorzaak. Graag verwijzen wij u door naar Schadefonds Geweldsmisdrijven.

Uw gegevens