vrouwen praten over letselschade advies

Second opinion letselschade: wij kijken graag met je mee

Bent u aangereden buiten uw schuld en heeft de tegenpartij niets van zich laten horen? Of bent u zelf in onderhandeling met de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij? Schakel onze hulp in voor een ‘second opinion letselschade’! Weten waarom? Lees door!

Letselschade door een ander?

Meld letselschade

Wat is ‘second opinion letselschade’?

Second opinion betekent letterlijk tweede mening. U laat uw zaak en/of het regelingsvoorstel checken door een letselschadespecialist om te kijken of dit de meest complete schadevergoeding is. Het is raadzaam om dit te doen, zodat u niet akkoord gaat met een te laag letselschadebedrag. Tip: schakel gratis juridische hulp van Letselhulpservice in!

 

2 situaties om een ‘second opinion letselschade’ te doen:

Er zijn 2 situaties waarin u een 'second opinion letselschade' kan doen:

 

1. Bij twijfel over het recht op schadevergoeding

Twijfelt u of u recht heeft op een schadevergoeding nadat u bent aangereden? Of komen de tegenpartij en uzelf er niet uit wie aansprakelijk is voor de aanrijding? Schakel ‘second opinion letselschade’ bij Letselhulpservice. Wij bekijken of u recht heeft op een schadevergoeding. Is de tegenpartij aansprakelijk? Wij verhalen uw kosten voor u op de verzekeraar van deze aansprakelijke tegenpartij. Dit doen wij geheel gratis. Bent u als fietser of voetganger aangereden? Dan heeft u in vrijwel alle gevallen recht op een schadevergoeding, ook bij een eigen verkeersfout.

 

2. 'Second opinion letselschade' bij voorstel tegenpartij

Heeft u al een schadevergoeding voorstel ontvangen van de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij? Het kan natuurlijk voorkomen dat u twijfelt of dit niet een te lage schadevergoeding is. Heeft u nog geen andere belangenbehartiger gehad? Ook dan kunt u Letselhulpservice inschakelen voor een ‘second opinion letselschade’! Wij schatten samen met uw informatie in welke kosten verhaald kunnen worden. Daarna bekijken wij of dit overeenkomt met het voorstel wat al heeft ontvangen. 

 

Vraag een gratis second opinion letselschade aan!

Krijg een gratis ‘second opinion letselschade’ bij Letselhulpservice. Wij helpen u kosteloos bij het verhalen van uw schade op de tegenpartij of diens verzekeraar. Zo verhalen wij onze kosten op de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij. Dit heeft dus geen invloed op uw schadevergoeding. Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op!

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een medische fout als oorzaak.

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een geweldsdelict als oorzaak. Graag verwijzen wij u door naar Schadefonds Geweldsmisdrijven.

Uw gegevens