man tekent

Smartengeldgids 2023: meer schadevergoeding mogelijk!

Ongeval gehad? Dan wilt u vast weten op hoeveel smartengeld u recht heeft. De Smartengeldgids kan u hierbij helpen. Er is wel één ding wat belangrijk is om te weten. Wat? Lees snel verder!

Gratis juridische hulp?

Meld uw letselschade

 

Smartengeldgids 2023: bedragen zijn vaak lager dan in realiteit!

Omdat er geen speciale formules zijn om smartengeld te berekenen, wordt in 2023 vaak de ANWB Smartengeldgids gebruikt. Hierin staan rechterlijke uitspraken over smartengeld uitkeringen met een korte samenvatting over de gegevens van het slachtoffer en van het ongeluk. Om de hoogte van het smartengeld te bepalen, wordt er gezocht naar één of meerdere soortgelijke uitspraken die lijken op uw zaak. Helaas doet de Smartengeldgids vaak geen recht aan uw schadevergoeding. Maar hoe krijgt u dan wel waar u recht op heeft?

 

Zo krijgt u in 2023 het smartengeld waar u recht op heeft

Om smartengeld in 2023 te berekenen, is het slim om verder te kijken dan alleen de Smartengeldgids van de ANWB. Tip: schakel Letselhulpservice in. Wij zetten alles op alles om de meest complete schadevergoeding te verhalen op de tegenpartij.

 

Wij pleiten voor hoger smartengeld

Wij gebruiken de bedragen uit de Smartengeldgids als indicatie. Helaas vallen de bedragen in de Smartengeldgids vaak veel te laag uit. Is het uitgekeerde smartengeldbedrag in onze ogen te laag? Wij gaan de discussie voor u aan met de aansprakelijke tegenpartij. Zo proberen wij altijd een hoger bedrag aan smartengeld voor u vergoed te laten krijgen. Hier heeft u tenslotte recht op als het opgelopen letsel een aanzienlijke impact op uw leven heeft.

 

Gratis juridische hulp

Er zijn altijd wel overeenkomsten te vinden tussen uw zaak en een zaak in de Smartengeldgids. Elke zaak is echter uniek. Hierdoor is geen enkele letselschadezaak helemaal te vergelijken met een ander. Om smartengeld te kunnen berekenen is daarom specialistische kennis, ervaring en deskundigheid nodig. Wij hebben dat in huis en bieden u graag gratis juridische hulp aan!

 

Letselschade opgelopen door een ander? Meld uw schade

Wij kijken verder dan de Smartengeldgids. Wij helpen u kosteloos bij het verhalen van uw schade op de tegenpartij of diens verzekeraar. Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een medische fout als oorzaak.

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een geweldsdelict als oorzaak. Graag verwijzen wij u door naar Schadefonds Geweldsmisdrijven.

Uw gegevens