verband om hand

Ik wil letselschade claimen maar de tegenpartij reageert niet. Wat nu?

Als de tegenpartij niet reageert op uw letselschadeclaim, dan kunt u een derde partij inschakelen die achter uw schadevergoeding aan gaat. Tip: schakel Letselhulpservice in. Wij bieden gratis juridische hulp.

 

Eerst onderzoeken wij of de tegenpartij daadwerkelijk aansprakelijk is en op welke manier we uw schade het beste kunnen verhalen. Is er een schadeformulier door beide partijen volledig ingevuld en ondertekend? Dan volstaat vaak dit formulier als de tegenpartij niet meer reageert. Als dit schadeformulier duidelijk is, zal de verzekeraar van de tegenpartij uw schade moeten vergoeden. Met of zonder reactie van de aansprakelijke tegenpartij.

 

Helaas komt het wel eens voor dat de tegenpartij geen of valse gegevens achterlaat. Zorg er daarom voor dat u zoveel mogelijk contactgegevens van de tegenpartij opschrijft en deze checkt door middel van bijvoorbeeld een identiteitskaart. Zorg verder voor een getuigenverklaring die de identiteit van de tegenpartij en het ongeval kan bevestigen. Aangereden door een motorvoertuig? Noteer dan ook het kenteken (of laat het noteren). Tip: verzamel bewijsmateriaal, zoals foto’s van het voertuig van de tegenpartij. Dit helpt ons bij het verhalen van uw schade.

 

Aangereden door een motorvoertuig en is de tegenpartij doorgereden? Regel een getuigenverklaring en stel de politie op de hoogte van het ongeval. Alleen dan kunnen wij eventueel alsnog uw letselschade voor u verhalen.

 

Wij helpen u kosteloos met de afhandeling van uw letselschadeclaim. Onze kosten verhalen wij namelijk ook op de aansprakelijke tegenpartij. Meld uw letselschade in 1 minuut . Wij gaan direct voor u aan de slag!

rechter

Kosteloos juridische hulp

Letselschade opgelopen door een ander? Wij bieden kosteloos juridische hulp. Zo krijgt u de schadevergoeding waarop u recht heeft.

Meld uw letselschade
Fietser aangereden

Als fietser aangereden?

Als u als fietser bent aangereden door een motorvoertuig, heeft u vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Bekijk hier uw rechten.

Lees meer