verband om hand

Hoe kan ik mijn arbeidsongeval melden?

Wanneer u op werk een arbeidsongeval hebt gehad, kunnen de gevolgen groot zijn. Zowel qua gezondheid als financieel. Was uw werkomgeving niet veilig, ofwel is uw werkgever in gebreke gebleven? Dan is de kans groot dat u recht heeft op een schadevergoeding. Zorg er allereerst voor dat u uw arbeidsongeval direct meld bij uw werkgever en eventueel ook aan de bedrijfsarts. Uw werkgever is namelijk verplicht om ongevallen te melden bij de Arbeidsinspectie. Deze schriftelijke melding van uw arbeidsongeval, bedrijfsarts of huisarts helpt ons ook weer bij het verhalen van uw schade.

 

Meld uw arbeidsongeval bij Letselhulpservice. Wij bieden gratis juridische hulp. Eerst inventariseren we of uw werkgever daadwerkelijk aansprakelijk is en daarna ondernemen we actie om samen met u de schadevergoeding te verhalen bij de aansprakelijke tegenpartij.

rechter

Kosteloos juridische hulp

Letselschade opgelopen door een ander? Wij bieden kosteloos juridische hulp. Zo krijgt u de schadevergoeding waarop u recht heeft.

Meld uw letselschade
Fietser aangereden

Als fietser aangereden?

Als u als fietser bent aangereden door een motorvoertuig, heeft u vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Bekijk hier uw rechten.

Lees meer