verband om hand

Hoe lang duurt de uitbetaling van mijn letselschade?

Wanneer u gratis Letselhulpservice inschakelt, krijgt u een deel van uw letselschade binnen korte tijd uitgekeerd. Wij vragen altijd om een voorschot van de uitbetaling bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Deze krijgt u zo snel mogelijk uitbetaald. Zo voorkomen wij dat u de direct gemaakte kosten door het ongeluk zelf moet betalen. En de volledige uitbetaling van de letselschade, hoe lang duurt dat? Dit kan variëren van enkele weken of maanden en in sommige gevallen zelfs jaren. Het is onder andere afhankelijk van de tegenpartij en uw medisch herstel. Werkt de tegenpartij goed en snel mee? Is er duidelijkheid over uw medisch herstel? Om tot een uiteindelijke volledige uitbetaling te komen zijn alle betrokken partijen het eens over de schadevergoeding en is uw medische eindtoestand bereikt (u bent zo ver mogelijk hersteld). Meld gratis uw letselschade. Wij helpen u graag.

rechter

Kosteloos juridische hulp

Letselschade opgelopen door een ander? Wij bieden kosteloos juridische hulp. Zo krijgt u de schadevergoeding waarop u recht heeft.

Meld uw letselschade
Fietser aangereden

Als fietser aangereden?

Als u als fietser bent aangereden door een motorvoertuig, heeft u vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Bekijk hier uw rechten.

Lees meer