verband om hand

Ik heb letselschade door een aanrijding met een bus. Wat nu?

Wanneer u als voetganger of fietser letsel heeft opgelopen door een aanrijding met een bus, dan heeft u vrijwel altijd recht op een letselschadevergoeding. Zelfs bij een ongeluk door eigen schuld heeft u recht op minimaal 50% schadevergoeding! Als voetganger of fietser wordt u namelijk beschermd door de wet. Wordt u in de auto of als bestuurder van een ander motorvoertuig aangereden? Dan gelden de ‘normale’ verkeersregels om te beoordelen wie aansprakelijk is. Wij beginnen met het inventariseren van uw letselschade en stellen de verzekeraar van de tegenpartij aansprakelijk. Vervolgens zorgen wij voor een passende schadevergoeding voor u, inclusief smartengeld.

 

Wij helpen u kosteloos met de afhandeling van uw letselschadeclaim na een aanrijding met een bus. Meld uw letselschade in 1 minuut en wij gaan direct voor u aan de slag!

rechter

Kosteloos juridische hulp

Letselschade opgelopen door een ander? Wij bieden kosteloos juridische hulp. Zo krijgt u de schadevergoeding waarop u recht heeft.

Meld uw letselschade
Fietser aangereden

Als fietser aangereden?

Als u als fietser bent aangereden door een motorvoertuig, heeft u vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Bekijk hier uw rechten.

Lees meer