verband om hand

Wat zijn de kosten van een ambulance na een ongeval?

De kosten van een ambulancerit zijn vastgestelde tarieven. U kan al snel rekenen op een bedrag van zo’n 600 of 700 euro. Deze ambulancekosten gelden ook bij een ongeval. Maar bent u aangereden door de schuld van een ander en had u hierdoor ambulancevervoer nodig? Dan heeft u vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Onder de schadevergoeding vallen uw zorgkosten en eigen risico zorg (inclusief de ambulancekosten die daaronder vallen). Maar ook andere kosten die u als gevolg van het ongeval maakt, kunnen worden verhaald op de aansprakelijke tegenpartij. Denk hierbij aan gemiste inkomsten, een kapotte telefoon of smartengeld. Letselhulpservice kan u hier kosteloos bij helpen. Meld uw letselschade en wij gaan snel voor u aan de slag. Zelfs als het ongeluk al een tijd geleden heeft plaatsgevonden.

rechter

Kosteloos juridische hulp

Letselschade opgelopen door een ander? Wij bieden kosteloos juridische hulp. Zo krijgt u de schadevergoeding waarop u recht heeft.

Meld uw letselschade
Fietser aangereden

Als fietser aangereden?

Als u als fietser bent aangereden door een motorvoertuig, heeft u vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Bekijk hier uw rechten.

Lees meer