klok

Aanrijding tijdje terug? Laat uw schade alsnog verhalen

Bent u al een tijdje terug aangereden en heeft u nooit uw letselschade laten verhalen? Dit kunnen wij alsnog voor u doen! Geheel kosteloos. Zo krijgt u alsnog waar u recht op heeft. Hoe het zit? Wij leggen het uit.

Letselschade door een ander?

Meld letselschade

Verhaal uw letselschade met terugwerkende kracht

Bent u een tijdje terug aangereden? U kunt alsnog uw schade bij ons melden met terugwerkende kracht. Binnen welk termijn dit moet, is afhankelijk van hoe u bent aangereden en welke partijen erbij betrokken waren.

Door wie bent u een tijdje terug aangereden?

Auto met barst in ruit

Door een motorvoertuig

Bent u een tijdje terug aangereden door een auto of een ander motorvoertuig (bijvoorbeeld scooter, brommer of vrachtwagen)? Uw letselschade kunnen wij voor u verhalen op de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij tot een aanrijding van 3 jaar terug. Na 5 jaar verjaart de vordering op de aansprakelijke (tegenpartij) zelf.

Fietser aangereden

Door een fietser

Bent u in de afgelopen 5 jaar aangereden door een fietser? Wij kunnen alsnog uw letselschade voor u verhalen op de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij.

man op laptop

Gratis juridische hulp bij het verhalen van uw schade?

Tijdje terug aangereden? Wij helpen u graag en reageren snel!

Extra belangrijk: verzamel bewijsmateriaal

Om uw letselschade alsnog voor u te kunnen verhalen, is het belangrijk dat u bewijsmateriaal heeft verzameld. Zo is het belangrijk dat uw letselschade bij een (huis)arts bekend is en dat u gegevens van de tegenpartij en eventuele getuigen heeft. Als u uw letselschade niet bij een arts heeft gemeld of geen gegevens van de tegenpartij heeft, wordt het lastig om alsnog aanspraak te maken op uw schadevergoeding. Tip: verzamel ook extra bewijsmateriaal zoals foto’s van de schade. Dit helpt ons om alsnog uw letselschade voor u te kunnen verhalen.

 

Schadevergoeding: waar heb ik recht op?

Bent u een tijdje terug aangereden, is uw letselschade bekend bij een (huis)arts én heeft u gegevens van de tegenpartij? Grote kans dat wij alsnog uw letselschade voor u kunnen verhalen. Het verschilt per situatie waar u recht op heeft wat betreft de schadevergoeding.

Fietser aangereden

Als fietser

Als fietser aangereden? U heeft vrijwel altijd recht op een schadevergoeding, ook als u zelf een verkeersfout maakte.

Lees meer

Voetganger op zebrapad

Als voetganger

Als voetganger aangereden? Vrijwel altijd recht op minimaal 50% schadevergoeding bij een aanrijding, ook bij eigen schuld.

Lees meer

Auto met barst in ruit

In de auto

Iemand anders schuldig? Vrijwel altijd recht op schade­vergoeding. Passagier altijd recht op 100% vergoeding.

Lees meer

elektrische fietser aangereden

Als elektrische fietser

Fiets begrensd op (max.) 25 km/u? Ook bij een ongeluk door eigen schuld vrijwel altijd recht op schadevergoeding.

Lees meer

Wij verhalen uw kosten gratis

Uw schade kunnen wij kosteloos verhalen op de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij. Dit heeft geen invloed op uw schadevergoeding. Het enige wat u hoeft te doen is online uw schade melden en wij zorgen voor de rest.

In 4 stappen uw schadevergoeding

mensen die elkaar helpen

1. Meld uw letselschade

Uw letselschade kan u telefonisch of online melden. Kies de manier die u prettig vindt. Uw melding is altijd vrijblijvend!

onderzoek

2. Toedrachtsonderzoek

Wij checken op basis van de beschikbare informatie wie verantwoordelijk is voor het ongeval. Deze check is uiteraard gratis!

rechter

3. Aansprakelijk stellen

Schatten wij in dat uw schade verhaalbaar is? Dan stellen wij de andere partij aansprakelijk. Ook onze behandeling kost u niets!

euroteken

4. Ontvang vergoeding

Samen met u brengen wij de gevolgen van het ongeval in kaart. Vervolgens claimen wij namens u een passende letselschadevergoeding.

Gratis juridische hulp?

Neem contact op

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een medische fout als oorzaak.

Helaas behandelen wij geen letselschadezaken met een geweldsdelict als oorzaak. Graag verwijzen wij u door naar Schadefonds Geweldsmisdrijven.

Uw gegevens