verband om hand

Aanrijding met letsel, wat moet ik doen?

Aanrijding met letsel? Als dit de schuld van een ander is, heeft u vrijwel altijd recht op een letselschadevergoeding. Bent u als fietser of voetganger aangereden? Dan heeft u ook bij eigen schuld vaak recht op een schadevergoeding. Deze schadevergoeding wilt u natuurlijk volledig vergoed zien. Wij kunnen u hier kosteloos bij helpen! Tip: schrijf na een aanrijding met letsel de contactgegevens van de tegenpartij en waar mogelijk van getuigen op en vul een schadeformulier in met de tegenpartij. Maak ook foto’s van de schade en schrijf het kenteken op als u door een motorvoertuig bent aangereden. Heeft u dit gedaan? Meld uw letselschade in 1 minuut bij ons aan en wij gaan direct voor u aan de slag. Wij verhalen uw letselschade kosteloos op de aansprakelijke tegenpartij en nemen het juridische gedeelte voor u uit handen. Zo kunt u zich richten op uw herstel.

rechter

Kosteloos juridische hulp

Letselschade opgelopen door een ander? Wij bieden kosteloos juridische hulp. Zo krijgt u de schadevergoeding waarop u recht heeft.

Meld uw letselschade
Fietser aangereden

Als fietser aangereden?

Als u als fietser bent aangereden door een motorvoertuig, heeft u vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Bekijk hier uw rechten.

Lees meer