verband om hand

Wat is het verschil tussen een letselschade jurist en een advocaat?

Zowel een letselschade jurist als een – advocaat kan uw letselschade claimen op de aansprakelijke tegenpartij. Het verschil is dat een advocaat hierbij naar de rechter kan stappen, mocht dit nodig zijn (bijv. wanneer een getuigenverhoor moet plaatsvinden door de rechtbank). Dit komt in de praktijk echter bijna niet voor. Zo komt het in 95% van de gevallen niet eens tot een rechtszaak.

 

Heeft u letselschade opgelopen? Dan kunt u voor een complete schadevergoeding en een snelle en persoonlijke aanpak het beste aankloppen bij een letselschade jurist in plaats van bij een letselschade advocaat. Lees hier meer over de verschillen.

 

Letselhulpservice biedt gratis juridische hulp en is gespecialiseerd in het verhalen van letselschadevergoedingen. Meld uw schade in 1 minuut en wij gaan direct voor u aan de slag!

rechter

Kosteloos juridische hulp

Letselschade opgelopen door een ander? Wij bieden kosteloos juridische hulp. Zo krijgt u de schadevergoeding waarop u recht heeft.

Meld uw letselschade
Fietser aangereden

Als fietser aangereden?

Als u als fietser bent aangereden door een motorvoertuig, heeft u vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Bekijk hier uw rechten.

Lees meer